1.majstrovský zápas - jarná časť ročníka 2014/2015 LNV - Trnovec 5:3

22.03.2015 15:00

Začala sa jarná časť sezóny 2014/2015. Privítali sme na domácom štadióne mužstvo z Trnovca, ktoré prezimovalo v tabuľke na poslednom mieste so 4 bodmi. K nám teda prišli ako outsider, nakoľko sme po jeseni skončili  na 5. mieste, zo stratou 8 bodov na prvého. Počasie bolo v celku dobré, až na to, že sa trochu ochladilo. Chlapi nastúpili v nasledujúcej zostave - V bráne Mišchal Kubeňák - obrana Roman Velický, Štefan Hrica, Juraj Tekula, Patrik Haramia - záloha František Orlík, Tomáš Velický, Peter Hílek /C/, Vladimír Cintula - útok Róbert Malík, Filip Hubek. Striedanie - Dušan Štajer, Jozef Cingel.

Trnovec oproti minulej sezóne výrazne posilnil, čo bolo vidieť i na jeho hre. Snažili sa a bojovali celý zápas. My sme však potvrdili rolu favorita už v 7. min, keď po krásnej akci zakončil František Orlík a bolo 1:0. V 20. min hostia vyrovnali, kedy náš brankár po centri neudržal loptu, tá mu vypadla do ramena Fera Orlíka a následne skončila v bráne. Bolo 1:1. To nás, ale nezaskočilo, nakoľko nová posila Róbert Malík dal v 25. min. a Peter Hílek v 35. min z penalty gól a hneď to bolo 3:1. Okrem tohto to bol v prvom polčase koncert zahodených šancí . /Filip Hubek, Tomáš Velický atď./ Prvých 15 min. druhého polčasu bol z našej strany katastrofálny, keď sme si nevedeli nahrať, strácali sme veľa lôpt, ale i napriek tomu sa Trnovec nevedel presadiť. V 70. min. opäť zaúradoval Róbert Malík a bolo 4:1. V 75. min. hostia z priameho kopu znížili na 4:2. V 80. min. sa vybral na výlet z obrany Štefan Hrica, pričom svoje sólo zakončil ako najlepšie vedel, gólom na 5:2. V 85. min. hostia opäť znížili a opäť po štandartnej situácii na konečný výsledok 5:3.

Musíme dodať, že Trnovec v tomto zložení určite môže potrápiť i mužstvá z hornej časti tabuľky. Hlavne na dómácom štadióne.

 

Späť