prípravný zápas TJ Podbranč - LNV 0:7

15.02.2015 14:00

Zostava:  

Mišo Kubeňák - Ivan Kavecký, Štefan Hrica, Juraj Tekula, Jožo Cingel - Matula /Sirka/, Tomáš Velický, Peter Hílek, Patrik Haramia - Filip Hubek, Róbert Malík

Striedačka: Martin Kubeňák, Dominik Cigánek - brankár /t. č. v doraste na Búroch na hosťovaní/

Goly: Sirka 1, Filip Hubek 3, Martin Kubeňák /Broskyň/ 3

    Zápas prebiehal od 1. minúty v našej réžii. Mužstvo Podbranču, účastník III. triedy, bolo jednoznačne slabším mužstvom, čo nakoniec dokazuje i výsledok. Museli sme zobrať na pomoc i jedného cudzieho hráča zo Šajdíkových Humeniec /Sirka/, nakoľko nás bolo zo zdravotných a pracovných povinností len tak tak. Kto sleduje Lakšársky futbal vie, že i Robo Malík nie je naším hráčom, ale to sa zmení v nasledujúcej sezóne, nakoľko sa vybaví jeho prestup a bude hrať v sezóne za nás. Vieme, že do nášho mužstva určite zapadne, pretože ho všetci veľmi dobre poznáme už z minulosti. V 10. tej minúte odišiel dolu z ihriska Jozef Cingel, nakoľko hral po  1 1/2 roku prvý zápas po plastike kolena, pričom pocítil pod kolenom bolesť, tak to radšej nesilil. Hore išiel Broskyň a ten dokázal, že góly vie dávať. Na druhý polčas do brány nastúpil iba 16 ročný Dominik Cigánek, pričom svojim výkonom vôbec nesklamal, ba naopak. Ukázal, že by z neho v budúcnosti mohol byť vynikajúci brankár, ak vydrží, ale v to dúfame.

Chýbali: Dušan Štajer, František Orlík, Roman Velický, Vladimír Cintula.

Vybavujeme: Norbert Hubek - hráč Senice, ktorý sa zotavuje zo zranenia /rozthnutie achilovky/ a príde sa k nám rozohrať. V súčasnosti zatiaľ začína po rehabilitácii s tréningom. Snáď to pôjde a keď, tak bude jednoznačne posilou.

Späť