4. majstrovský zápas Sobotište - LNV 4:5

12.04.2015 16:00

V nedeľu sa naše mužstvo predstavilo na ihrisku v Sobotišti, ktorého mužstvo je v tabuľke na 5. mieste  a jeho mladí hráči ukazujú, že futbal hrať vedia. My sme nastúpili na zápas v nasledujúcej zostave:  

V bráne: Peter Hladký, obrana: Roman Velický, Jozef Cingel, Juraj Tekula, Patrik Haramia - záloha: Štefan Hrica, Peter Hílek /C/, František Orlík, Martin Tománek - útok: Filip Hubek, Tomáš Velický

Striedanie: Vladimír Cintula, Ivan Kavecký, Norbert Hubek

Chýbali: Dušan Štajer, Michal Kubeňák

Zápas mal infarktový priebeh celých 95 minút. /5 min. nastavenie/ Strelecké preteky na oboch stranách. Domáci ťažili zo štandartných situácií, pričom naše mužstvo zasa z vypracovaných a zaslúžene premenených šancí. To bol asi dôvod, že sme nakoniec domov priniesli všetky 3 body a potvrdili sme tak naše kvality. Musíme podotknúť, že takýto zápas je naozaj veľmi ťažký nie len pre hráčov, ale i pre fanúšikov. Ďakujeme všetkým, ktorí nás prišli povzbudiť. 

HR bývalý hokejový reprezentant Vladimír Vlk, ktorý podal vynikajúci výkon. /Športovec sa nezaprie/. Nesmieme zabudnúť ani na AR Peter Holenka, ktorý taktiež dokázal, že je jeden z mála rozhodcov, čo vedia kde je hlava a päta vo futbale.

Zápis zo stretnutia a všetko podstatné - klikni tu

Späť